17 mei Catalaanse proeverij ism Tinc set

17 mei Catalaanse proeverij ism Tinc set

Woensdag 17 mei zijn de heren van @tinc.set in de buurt en willen met veel trots hun Catalaanse-wijnen presenteren! Omdat wij ook van lekker eten houden gaan we samen met @den_private_dining hier 5 Catalaanse gerechten bij maken die bestaan uit zoveel mogelijk lokale Friese ingrediënten. Dus heb je zin om wat te leren onder genot van wat lekkers en gezelligheid stuur dan even een DM of loop even langs in de winkel!
Back to blog

1 comment

Goeden dag! Ik ben Jelle, ik zit bij Dionysus en ik hoop volgend jaar in het bestuur te zitten. Ik leer graag zo veel als ik kan, en weet nog niet veel over catalaanse wijnen en het pairen ervan. Ik ben er graag bij woensdag!

Jelle van den Aakster

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.